Den største - først
Steen Ulnits med en flot Aborre fra Randers fjord. " Det er ikke så sjældent - at få en stor Aborre i første kast" sagde han. Hvorefter han gav et solidt modhug på denne Aborre. Den blev kronen på værket på en dag, hvor kvaliteten oversteg kvantiteten.

Steen havde lovet at vise mig et par Aborre hot spots på Randers Fjord, så jeg havde store forventninger til dagen. Noget slukøret måtte jeg konstatere, at de sidste dages regn havde forvandlet fjorden til en omgang kakao med en sigtbarhed ned til ca.30 cm. Ikke lige det bedste til Aborrefiskeri. Vi havde ellers super vejr med næsten igen vind selvom DMI havde lovet 8 -10 s/m. Vejret var nu engang bedre, dengang meldingerne kom fra vejrcenter Karup.

Dagen var jo afsat, så vi kunne ligeså godt få det bedste ud af det. Alt fra grejkassen blev afprøvet, men min fornemmelse sagde mig, at det mest af alt - var et spørgsmål om ihærdighed, fordi vandet var så grumset. Hvad nytter det, at du har det ypperste isenkram, hvis fisken ikke kan se det. Derfor var det nok mest et spørgsmål om at være heldig og ramme tæt nok på aborrerne til at udløse en reaktion.

Steen fik et par stykker med den største på 810 gr, medens jeg nåede op på 670 gr. Fine fisk uden at være trofæer.

En hyggelig dag, hvor vi i al beskedhed, fortalte røverhistorier, fremfor at tømme fjorden for fisk.