Store jyske
border=0
Alf Nissen 1.460 gr. 44cm

Alf skriver:

D. 17/2 tog jeg sammen med en kammerat på aborre sats i det Jyske. Vi startede tidlig morgen med at fange lidt agnfisk til fiskeriet. Metoden var simpelt et paternoster tackle, monteret med ca. 20gr bly og en str. 4 karpekrog, agnet med en lille skalle eller brasen igennem snuden. På denne måde undgår man som regel at fejlkroge de store aborre, som man på denne årstid, nemt kan komme til med jig.

Op ad formiddagen havde vi et fornuftigt fiskeri, hvor vi begge landede fisk ca. hver halve time. Vi startede med at få et par stk. lige under kiloet, hvorefter jeg fik et solid hug, dette skulle vise sig at være min næst største aborre nogen sinde. 1,46kg fordelt på 44 cm, en pragtfuld gave. Derudover lykkes det mig at lande endnu en fin aborre over kiloet på 1,11kg fordelt på bare 38,5cm! Her er altså tale om virkelig god kondition.


Over middag døde fiskeriet desværre ud og vi fik kun enkelte aborrer hen på eftermiddagen. Da vi tog hjem kunne vi gøre status med ca. 15 aborre pr. mand, ikke voldsomt prangende fiskeri, men med 2 over kiloet til undertegnede var jeg godt tilfreds.


Mvh Alf Nissen
Http://www.jyskspecimen.dk


Februar 2008